MM 161 kezelhetetlen ív, alaktalan varrat

A hegesztőgépek működése során tapasztalt rendellenességekkel kapcsolatos kérdéseit itt teheti fel, amelyekre igyekszünk mihamarabb válaszolni.
worldofwelding
Hozzászólások: 1
Csatlakozott: 2022.08.15. 07:44

MM 161 kezelhetetlen ív, alaktalan varrat

Hozzászólás Szerző: worldofwelding »

Sziasztok!
Nemrég vásároltam az MM161-es bmax hegesztőgépemet, és egyelőre úgy tűnik, hogy valamit elállíthattam, mert teljesen kezelhetetlen az ív, és alaktalan a varrat. Tudnátok esetleg segíteni, hogy mit kéne átállítanom?

Nagyon hálás lennék ha valaki tudna segíteni!
bmaxkft
Hozzászólások: 6
Csatlakozott: 2022.08.01. 17:52

Re: MM 161 kezelhetetlen ív, alaktalan varrat

Hozzászólás Szerző: bmaxkft »

worldofwelding írta: 2022.08.15. 07:53 Sziasztok!
Nemrég vásároltam az MM161-es Bmax hegesztőgépemet, és egyelőre úgy tűnik, hogy valamit elállíthattam, mert teljesen kezelhetetlen az ív, és alaktalan a varrat. Tudnátok esetleg segíteni, hogy mit kéne átállítanom?

Nagyon hálás lennék ha valaki tudna segíteni!
Kedves World of Welding!
A leírásod alapján első körben azt gondolom, hogy túl sok a védőgáz a hegesztéshez, ezt érdemes ellenőrizni és visszavenni esetleg.

Reméljük, hogy a válasz alapján sikerült megoldani a problémát. Javasoljuk, hogy a további használat előtt tájékozódjon a kezelőpanel pontos felépítéséről a gépkönyvből, vagy az erről szóló fórumbejegyzésből.

i

Amennyiben kopó-, fogyó alkatrészeket vagy pótalkatrészeket szeretne vásárolni vagy igénybe venné hegesztéstechnikai szakszervizünk szolgáltatásait, vegye fel velünk a kapcsolatot a következő elérhetőségeken: KLIKKELJEN IDE!

Válasz küldése